en trevlig arbetsmiljö ger friska och nöjda medarebetare

På Care of Rut ser vi till att ni har en ren och trivsam arbetsmiljö, så att ni kan fokusera på er verksamhet. Inom företagsstäd erbjuder vi  ett par olika koncept, men det blir alltid som ni vill ha det!


kontorsstädning

 Det kan vara svårt att hinna med sitt kontorsstäd, men tillsammans med er går vi igenom era behov och ser över vad vi kan hjälpa till med.. Kontorsstäd kan även innefatta påfyllning av förbrukningsartiklar, tvätt av mattor och handdukar etc

butiksstädning

Vi hjälper er att hålla er butiksyta ren och snygg. En ren och fin butik bidrar till en positiv kundupplevelsen. Låt oss ta hand om er butik!

byggstädning

Behöver ni hjälp med städ efter byggnation eller renovering? Hör av er till oss, så hjälper vi er att bli kvitt allt byggdamm. 

trappstädning 

Se till att ert första intryck av fastigheten håller måttet. Vi erbjuder trappstäd som ökar såväl besökare som boende ett positivt intryck. 

fönsterputs

Du kan boka fönsterputs från gång till gång eller välja ett abonnemang, då blir du garanterad rena fönster med jämna intervall.  

totalservice

Trött på att anlita flera leverantörer för olika typer av tjänster?  Vi på Care of Rut kan hjälpa er med allt från entré mattor, växter till påfyllning av kaffe. Kontakta oss för ett kundbesök,  så går vi igenom era  önskemål och behov!