Städhjälp är vardagslyx, det är extra händer och energi när man själv inte räcker till, 

Du väljer själv vad det är som ska göras,  hur ofta du vill att vi ska komma och du kan när som helst avsluta ditt städ - vi anpassar oss efter dig!

 HEMSTÄDNING


 Du väljer själv vad det är som ska göras och hur ofta du vill att vi ska komma.  

flyttstäding

Dags att byta bostad? Vi tar hand om ditt flyttstäd och ser till att det blir ordentligt gjort. Kostnaden för ditt flyttstäd beror på hur stor din bostad är och hur mycket tid det tar. 

storstädning

Någon gång då och då, är det inte så dumt att få en rejäl genomgång av sitt hem. Vid storstäd går vi igenom ditt hem lika grundligt som vid en flyttstädning. Vi rekommenderar alla kunder att boka storstäd ett par gånger per år. 

Visningsstäd

Vi ser till att ditt hem är nystädat och väldoftande inför fotografering och visning .

semester service

Härligt med semester, men vem ska se till hemmet medan du är borta? På Care of Rut tar vi hand om ditt hem medan du är bortrest. Vi tar in posten, tar hand om blommorna och ser till att du har ett fräscht hem när du kommer tillbaka. Skönt - eller hur!

fönsterputs

Vill du se bra ut igen? Våra medarbetar ordnar detta. Du kan boka fönsterputs från gång till gång eller välja ett abonnemang, då blir du garanterad rena fönster med jämna intervall.  

flexstäd

De flesta av våra kunder har en städlista med återkommande åtgärder. Det kanske inte passar dig alls? Boka då vårt flexstäd som ger dig ytterligare möjlighet att skräddarsy varje städtillfälle - , precis som du vill ha det just då!

blommor och helgmys

Du beställer och vi fixar! En bukett blommor som ska ställas på middagsbordet? Hinner du inte till fiskbilen innan den stänger? Glömde du att hämta upp kläderna på kemtvätten igen? 

Ring till oss på Care of Rut. så hjälper vi dig!

Pant och retur

Svårt att komma iväg till återvinningsstationen? Pant och retur är en tjänst som kan beställas separat eller som ett tillägg till en städtjänst. Vi tar helt enkelt med oss dina tidningar, glasflaskor, kartong, batterier, plast och kör till återvinningen. Smidigt vá?!