top of page

Intresserad av företagsstäd?

Fyll i formuläret så kontaktar vi er för en offert.  

Facilities

Vad vi erbjuder DIG som kund

Kontorsstädning

Det kan vara svårt att hinna med sitt kontorsstäd. Tillsammans med er går vi igenom era behov och ser över vad vi kan hjälpa till med. Kontorsstäd kan även innefatta påfyllning av förbrukningsartiklar, tvätt av mattor och handdukar etc.

Butiksstädning

Vi hjälper er att hålla er butiksyta ren och snygg. En ren och fin butik bidrar till en positiv kundupplevelsen. Låt oss ta hand om er butik!

Byggstädning

Behöver ni hjälp med städ efter byggnation eller renovering? Hör av er till oss, så hjälper vi er att bli kvitt allt byggdamm.

Trappstädning

Se till att ert första intryck av fastigheten håller måttet. Vi erbjuder trappstäd som ger såväl besökare som boende ett positivt intryck.

Fönsterputs

Du kan boka fönsterputs från gång till gång eller välja ett abonnemang, då blir du garanterad rena fönster med jämna intervall.  

Totalservice

Trött på att anlita flera leverantörer för olika typer av tjänster?  Vi på Care of Rut kan hjälpa er med allt från entré mattor, växter till påfyllning av kaffe. Kontakta oss för ett kundbesök,  så går vi igenom era önskemål och behov!

bottom of page